Arda Turan’dan “faiz” sözleriyle ilgili itiraf: Gerizekalılıktan başka bir şey değil

Eyüpspor teknik direktörü Arda Turan, hayatını konu alan 'Arda Turan: Yüzleşme' belgeselinde, geçmişte ülkenin ekonomisiyle ilgili yaptığı açıklamalar hakkında, "Türk ekonomisi çok iyi, dolarda biraz dalgalanma var, faizlerin düşmesi gerektiğini düşünüyorum " sözleri için "Bilgim olmadığı konular hakkında yorum yapmışım, gerizekalılıktan başka bir şey değil. Rezillik" itirafında bulundu.

Eski milli futbolcu ve Eyüpspor teknik direktörü Arda Turan'ın Amazon Prime'da yayımlanan 'Arda Turan: Yüzleşme' belgeselinde ünlü sporcuya "Türk ekonomisi çok iyi, dolarda biraz dalgalanma var, faizlerin düşmesi gerektiğini düşünüyorum" sözleri hatırlatıldı.

Arda Turan ise bu sözlerine ilişkin, "S....şım. Bilgim olmadığı konular hakkında yorum yapmışım, gerizekalılıktan başka bir şey değil. Rezillik, söylenecek hiçbir şey yok. Tamamıyla saçmalamışım. Zaten benim ekonomi dergisiyle röportajda ne işim var, onu benle istememelilerdi. Birini kırmayayım diye bir röportaj yapmışım" cevabı sosyal medyada gündem oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN