Ahmet Çakar'dan olay yaratacak iddia! Acun Ilıcalı'yı hedef aldı: 'Aziz Yıldırım uyuşturucuyu kastetmedi...'

Ahmet Çakar'dan olay yaratacak iddia! Acun Ilıcalı'yı hedef aldı: 'Aziz Yıldırım uyuşturucuyu kastetmedi...'

Spor yorumcusu Ahmet Çakar, Fenerbahçe eski başkanı Aziz Yıldırım'ın Acun Ilıcalı'ya yönelik iddiaları hakkında konuşarak dikkat çekici açıklamalara imza attı.

Son dönemde yaptığı yorumlarla dikkatleri üzerine çeken eski hakem ve spor yorumcusu Ahmet Çakar, Fenerbahçe eski başkanı Aziz Yıldırım ile Ali Koç'un yönetim kurulu listesinde yer alan Acun Ilıcalı arasındaki tartışmaya değinerek olay yaratacak açıklamalara imza attı.

Aziz Yıldırım'ın Ilıcalı'yı hedef alan "Basketbolda şampiyon olduğumuz zaman İstanbul'da basketçileri topladım bir mekanda yemek yiyor, eğleniyoruz. Beni bir gün önce birileri uyardı. Dedi ki 'Acun Ilıcalı ile ilgili problem var sen bunu seviyorsun, bunu uyar.' 'Konu nedir' dedim. Dedi ki '2 Dominik varmış. Bir tanesinde FETÖ'cülere pasaport çıkarttırıyormuş, oturma izni yapıyormuş.' Çağırdım kendisini. Eşiyle birlikte geldi. Böyle bir durum varmış, eğer böyle bir şey yapıyorsan yapma kötü olacak senin için dedim. 'Ya ben yapmıyorum, etmiyorum' dedi. Ama var bir şeyler. Öğrendim sonradan. Onun için fazla konuşmasın." açıklamaları hakkında konuşan Ahmet Çakar, şunları söyledi:

"Aziz Yıldırım uçaklar geliyor, gidiyor dedi. Acun neden Escobar dedi? Uçaklarda sadece uyuşturucu gitmez ki? Sana uçaklarda uyuşturucu taşınıyor denmedi ki? Aziz Yıldırım uyuşturucuyu kastetmedi. Neyi kastetti ben size söyleyim mi? Para!"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN