Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya'nın düğününe damga vuran Ali Koç detayı! Yeni gelin utancından kızardı

Dün dünyaevine giren Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya'nın düğününe damga vuran Ali Koç detayı! Gelin ve damat konuşma yaparken ‘Doğru düzgün konuş’ diyerek araya girdi. Yeni gelin utancından kızardı...

Acun Ilıcalı ve sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya uzun süreli birlikteliklerinin ardından dün dünyaevine girdi. Merakla beklenen düğün neredeyse her detayıyla gündem oldu.

Ortaköy’deki Esma Sultan Yalısı'nda düzenlenen düğün, sanat ve spor dünyasından birçok ünlü ismin katılımıyla gerçekleşti. Çiftin nikâh şahitliklerini Esat Yontunç ve Ceren Kocakaplan üstlendi.

Düğüne, Ilıcalı ve Altunkaya'nın sürat teknesiyle gelmesi dikkat çekti. Gelin arabası yerine tekne kullanmayı tercih eden çift, düğünlerine farklı bir giriş yaptı. Gelin Ayça Çağla Altunkaya, sade tül gelinliğiyle göz kamaştırırken, nikâh sonrası yapılan partide mini bir gelinlik tercih etti.

"LÜTFEN, SOSYAL MEDYA OLMASIN"

Davetiyelerde misafirlerden sosyal medyada paylaşım yapmamaları rica edilmiş olsa da düğünden bazı kareler sosyal medyada yer aldı. Özellikle Ayça Çağla Altunkaya'nın sade ve zarif gelinliği sosyal medya kullanıcıları tarafından büyük beğeni topladı.

ALİ KOÇ İLE GELİN ARASINDAKİ DİYALOG GÜNDEM OLDU

Düğünde Ali Koç ile Ayça Çağla Altunkaya arasında geçen diyalog, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Çift konuşma yaparken Koç'un, Altunkaya'ya "Çağla yetmez, doğru düzgün konuş" demesi üzerine, Altunkaya "Başkanım ben çok utanırım, normalde böyle konuşmalar yapamıyorum" şeklinde cevap verdi.

Diyaloğun ardından devreye giren Acun Ilıcalı, duruma esprili bir şekilde müdahale etti. Ilıcalı, “Mikrofon olmadığı zaman rap yapıyor” diyerek hem misafirleri güldürdü hem de ortamı yumuşattı. Bu anlar düğüne katılan davetlilerin dikkatini çekti ve kısa sürede sosyal medyanın en çok konuşulan konularından biri haline geldi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN