Acun Ilıcalı paraya acımadı! Sevgilisi bir parmağında servet taşıyor: Yüzüğün değeri şok etti

Acun Ilıcalı paraya acımadı! Sevgilisi bir parmağında servet taşıyor: Yüzüğün değeri şok etti

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, aşk hayatı ile magazin gündemine gelmeye devam ediyor. Bu defa ise sevgilisine aldığı yüzük ile magazin gündemine bomba gibi düştü. Ünlü ismin aldığı yüzüğün değeri duyanları şaşkına çevirdi. İşte konuya ilişkin detaylar…

Türk televizyon yapımcısı, sunucu ve iş insanı Acun Ilıcalı, özel hayatı ile gündeme gelmeye devam ediyor. Bir süredir Çağla Altunkaya ile ilişkisi olan ünlü isim, şimdi de sevgilisine aldığı yüzükle magazinin en çok konuşulan konularından biri oldu. Ilıcalı’nın aldığı yüzüğün fiyatı ise adeta dudak uçuklattı.

yeni-proje-12.jpg

ACUN ILICALI PARAYA KIYDI

Televizyoncu Acun Ilıcalı ve sevgilisi Çağla Altunkaya, uzun süredir mutlu bir birliktelik sürdürüyor. Ünlü çift, yaklaşık üç yıldır birlikte olmalarının yanı sıra zaman evlenme planlarıyla gündeme geliyor.

Son günlerde bir AVM'de görüntülenen Çağla Altunkaya, yakında küçük bir Avrupa seyahatine çıkacaklarını ve eksiklerini tamamlamak için alışveriş yaptığını belirtti.

yeni-proje-13.jpg

Neşeli tavırlarıyla dikkat çeken Altunkaya'nın parmağındaki tektaş yüzük ise gözlerden kaçmadı. Yaz aylarında nikah masasına oturacakları konuşulan çiftten Altunkaya'nın bu yüzüğünün değerinin tam 5 milyon TL olduğu iddia edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN