Acun bu kez gözünü daha da yükseğe dikti! Ilıcalı Hull City'den sonra bir takım daha alıyor

Acun bu kez gözünü daha da yükseğe dikti! Ilıcalı Hull City'den sonra bir takım daha alıyor

Acun Ilıcalı servetine servet katmaya devam ediyor. Ünlü televizyoncu Hull City’den sonra bir takım daha almaya karar verdi. Ilıcalı gözünü daha da yükseğe dikti. İşte konuya ilişkin detaylar…

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, 2022 senesinin başında Championship ekiplerinden Hull City'i satın almıştı. Serveti ile sık sık gündeme gelen Acun Ilıcalı bu kez de Slovenya'nın en üst ligi PrvaLiga'dan Mura takımına dikti.

yeni-proje-27-001.jpg

2023 YILINDA YATIRIM YAPMIŞTI

Acun Ilıcalı, 2023 senesinin Haziran ayında İrlanda Ligi ekiplerinden Shelbourne'e yatırım yapmıştı. Kasım ayında bu yatırımdan vazgeçen ünlü isim yeni kulüplerle yol yürümek istediğini söylemişti. Bu kapsamda ise yeni adresi belli oldu. Ilıcalı, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir televizyon programında Slovenya'dan kulüp baktığını doğruladı.

yeni-proje-28-001.jpg

YENİ TAKIM İDDİALARI

Football Planet'te yer alan habere göre, ünlü televizyoncunun tercihi belli oldu. Edinilen bilgilere göre, Hull City’den sonra Slovenya'daki yatırımını Mura takımına yapacağı öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN