En uygun 14 ayar altın bilezik modelleri! Gören eşinin elinden tutup kuyumcuya götürüyor: Hem zarif hem gösterişli

En uygun 14 ayar altın bilezik modelleri! Gören eşinin elinden tutup kuyumcuya götürüyor: Hem zarif hem gösterişli

Gören, eşinin elinden tutup kuyumcuya götürecek! Hem zarif, hem gösterişli, hem de uygun fiyatlı! İşte en uygun 14 ayar altın bilezik modelleri...

Altın bilezikler, değerli metalin zarif ve çekici tasarımlarıyla birleştiği mücevheratın vazgeçilmez parçalarıdır. Özellikle 14 ayar altın bilezik modelleri, hem estetik açıdan çekici olmaları hem de uygun fiyatlarıyla tercih edilen seçenekler arasında yer alıyor. Bu bileziklerin saflık derecesi, tasarım özellikleri ve fiyatları, alıcıların dikkatini çeken önemli detaylar arasında yer alıyor.

14 ayar altın bileziklerdeki "ayar" kavramı, kullanılan altının saflık derecesini belirtir. Örneğin, 14 ayar altın bileziklerdeki 14 ayar kavramı, altının %58.3 saf olduğunu gösterir. Bu şekilde, alıcılar bileziğin saflık derecesini ve dolayısıyla değerini daha iyi anlayabilirler. Ayrıca bileziğin ağırlığı genellikle gram cinsinden belirtilir ve fiyatlandırmada önemli bir rol oynar.

Estetik açıdan, altın bileziklerin işçiliği, süslemeleri ve tasarım detayları önemlidir. El işçiliği veya makine işçiliği ile yapılan özel tekniklerle süslenen 14 ayar altın bilezik modelleri, özenle tasarlanmış ve eşsiz bir görünüme sahiptir. Geleneksel tasarımların yanı sıra modern ve şık modeller de bulunur, böylece her zevke hitap ederler.

HER KESİMİN BÜTÇESİNE UYGUN 14 AYAR ALTIN BİLEZİK FİYATLARI

Altın bilezik fiyatları ne kadar? 7 Ekim Cuma 2022: 14, 18 ve 22 ayar altın bilezik

Piyasadaki talep ve ekonomik koşullar, 14 ayar altın bilezik modellerinin fiyatlarını etkileyen önemli faktörlerdir. Bu modeller, farklı markalar ve tasarımcılar tarafından çeşitli fiyatlarla sunulur. İşte, bazı şık ve uygun fiyatlı 14 ayar altın bilezik modelleri ve fiyatları:

  • BİLEZİKÇİ / Nokta Çizgili 14 Ayar Hediyelik Altın Bilezik: 14.122,90 TL
  • YAVUZ KUYUMCULUK / Halat Burgu Bileklik Nazar Boncuklu: 4.551,28 TL
  • GÜLAYLAR / 14 Ayar Sarı Altın Baget Bilezik: 18.415,00 TL
  • ALTIN ÇİZGİ / 14 Ayar Hediyelik Bilezik: 10.599,00 TL

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN