16 yaşındaki çocuk Kim Milyoner Olmak İster'e damga vurdu! Bakın kaçıncı soruya kadar gelebildi

16 yaşındaki çocuk Kim Milyoner Olmak İster'e damga vurdu! Bakın kaçıncı soruya kadar gelebildi

16 yaşındaki çocuk, Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına damgasını vurdu! Yaşı küçük ama bakın kaçıncı soruya kadar ilerledi...

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının son bölümünde 16 yaşındaki Mehmet Ensar Çalışan, Türkiye’nin en genç girişimcilerinden biri olarak programa katıldı. Teknoloji sektöründe kurduğu anonim şirketle büyük başarı yakalayan Çalışan, genç yaşına rağmen etkileyici bir kariyere imza attı. Ancak yarışma sırasında heyecanına yenik düşerek 5. soruda elendi.

YASAL ERGİNLİĞİ MAHKEME KARARIYLA KAZANDI

milyoner-1.webp

Mehmet Ensar Çalışan, yarışma sırasında yasal erginliğini mahkeme kararıyla elde ettiğini ve bu nedenle yarışmaya katılma hakkı kazandığını açıkladı. Çalışan’ın performansı ve hayat hikayesi, sosyal medyada geniş bir yankı uyandırdı ve genç girişimcinin başarısı büyük takdir topladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN