12 kilo vermişti: Zayıflama sırrı şaşırttı! Aşkın Nur Yengi, merak edilen soruyu yanıtladı

12 kilo vermişti: Zayıflama sırrı şaşırttı! Aşkın Nur Yengi, merak edilen soruyu yanıtladı

90'lı yıllara damga vuran şarkıcılardan Aşkın Nur Yengi, 12 kilo verdiğini belirterek zayıflama sırrını da açıkladı. İşte, Aşkın Nur Yengi'nin zayıflama yöntemi...

54 yaşındaki Aşkın Nur Yengi, şimdilerde değişimiyle dikkat çekiyor. 12 kilo verdiğini açıklayan ünlü şarkıcı, zayıflama sırrını paylaştı.

AŞKIN NUR YENGİ NASIL ZAYIFLADI?

Zayıflama sırrı sorulan Aşkın Nur Yengi, "Günde iki öğün yemek. Gayet sağlıklı oluyorsun o zaman. 16 saat boyunca yemiyorsun o aralıklı oruç dediğimiz şey. Sonra da yavaş yavaş küçülüyorsun" yanıtını verdi.

Haberglobal'de yer alan habere göre, 1980'li yıllarda Onno Tunç'un orkestrasında Sezen Aksu ile çalışmaya başlayan Aşkın Nur Yengi, 1990 yılında çıkardığı 'Sevgiliye' adlı ilk albümüyle büyük beğeni toplamış ve yüksek satış rakamlarına ulaşmıştı.

askin-nur-yengi-nasil-zayifladi.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN