Hakan Ünsal: Beşiktaş derbisini kaybederse işler zorlaşır

Hakan Ünsal: Beşiktaş derbisini kaybederse işler zorlaşır

Hakan Ünsal, Galatasaray Teknik Direktörlüğü görevine Mustafa Denizli'nin getirilmesini değerlendirdi. Ünsal Galatasaray yönetiminin bu kararla, geleceğini kurtardığını belirtti.

Hakan Ünsal, Galatasaray Teknik Direktörlüğü görevine Mustafa Denizli'nin getirilmesini değerlendirdi. Hürriyet'in haberine göre Ünsal, geçmiş yıllarda A Milli Takım'dan hocası olan Denizli'nin sarı kırmızılı takım için en doğru isim olduğunu belirtirken önemli tespitlerde ve uyarılarda bulundu. Hakan Ünsal'ın görüşleri şöyle:

"Geleceğini kurtardı"

"Galatasaray yönetimi bu kararla, geleceğini kurtardı. Çünkü Galatasaray'ın içinde bulunduğu durum çok çabuk dağılmaya ve hatta yönetimin değişmesine sebep olabilecek nitelikte. O yüzden Hamza hocanın gönderilmesiyle yaptıkları hatayı telafi ettiler ve doğru zaman doğru ismi getirdiler.

"O gelmese çok kriz çıkardı"

Mustafa Denizli'nin başarılarla dolu kariyeri, camiayı tanıyor olması ve kriz yönetme becerisi herkesçe malum. Kriz yönetmedeki ustalığını özellikle vurgulamak istiyorum. Mustafa hoca gelene kadar bu yönetimde krizler bitmeyecek gibi görünüyordu, o gelmese çok kriz çıkardı.

"Oyuncunun ruhundan anlayan bir hoca"

Mustafa hoca konusunda Galatasaraylı futbolculara şu mesajı verebilirim... Çok iyi anlaşabilecekleri, sıcak, oyuncuya özgürlük tanıyan, disiplinli ama bunu çok otoriter olacak şekilde göstermeyen, oyuncunun ruhundan anlayan ve sorun çözebilen biri geldi. Dolayısıyla Galatasaray'daki bütün futbolcuların daha iyi performans göstereceğine inanıyorum.

Galatasaray yoğun bakımdan çıkıyor. Hastayı en hızlı ve doğru şekilde iyileştirebilecek bir isim geldi.

"Beşiktaş derbisinin kaybederse işler zorlaşır"

Ligin 15. haftasındaki Beşiktaş derbisi Galatasaray için kader maçı olur. Orada alınacak bir mağlubiyet puan kaybını 10'a çıkarır ki, Galatasaray'ın bu farkı kapatması çok zor.

Dün, "Beşiktaş-Galatasaray derbisi ne olur?" diye sorsaydınız, Beşiktaş'ı banko görürdüm. Ama bugün itibariyle o maçta şanslar eşit diyorum.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN