Yurt dışı tatili isteyenlere vize derdi olmayan 3 alternatif! Hem güzel hem ekonomik: Giden başka ülkeye tövbe edecek

Yurt dışı tatili isteyenlere vize derdi olmayan 3 alternatif! Hem güzel hem ekonomik: Giden başka ülkeye tövbe edecek

Vize derdi olmadan yurt dışında tatil yapmak isteyenler için en iyi 3 alternatif belli oldu. Doğal güzellikleri ile cezbeden bu 3 ülke aynı zamanda da ekonomik bir tatil imkanı sunuyor. İşte gidenin başka ülkeye tövbe edeceği o rotalar…

Yurt dışı tatilinde vize sorunu yaşamak istemeyenler aynı zamanda bütçe dostu bir tatil arayışında olanlar için en iyi 3 alternatif belli oldu. Bu ülkeler, vizesiz seyahat imkanı sunarken uygun fiyatlarıyla da doyasıya bir tatil yapmanızı sağlıyor.

İşte Türklerin son yıllarda gözdesi olan o 3 ülke…

KARADAĞ

karadag.jpg

Balkanlar’ın gözde tatil noktalarından olan Karadağ, tarihi ve doğal güzellikleriyle kendine hayran bırakıyor. Adriyatik Denizi’nin kıyısındaki ülke, tarihi şehirleri, plajları ve sıcak kanlı insanlarıyla gideni büyülüyor. Üstelik Türk mutfağına benzer lezzetleriyle de damakları şenlendiriyor.

KUZEY MAKEDONYA

kuzey-makedonya.jpg

Balkanlar’ın gizli cevheri olan Kuzey Makedonya, tarih ve kültür severler için oldukça ideal bir seçenek. Üsküp şehri, Osmanlı’dan kalma tarihi dokularıyla büyülerken, Ohri Gölü’nün doğal güzellikleri de büyülüyor. Aynı zamanda uygun fiyatlı alışveriş imkanı da tatilcileri cezbediyor.

GÜRCİSTAN

gurcistan.jpg

Doğu Avrupa’nın incisi olarak görülen Gürcistan, doğal güzellikleri ve zengin kültürel mirasıyla ön plana çıkıyor. Başkent Tiflis’in tarihi sokakları, Svaneti bölgesinin nefes kesici manzaraları ve Karadeniz’in kıyısındaki Batum, ziyaretçilere unutulmaz anlar yaşatıyor. Gürcistan’ın mutfağı da yemeğe düşkün olanlar için oldukça cezbedici.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN