Yolculuk yapmaya korkutan zam! Otoyol ve köprü ücretlerine maaş dayanmıyor! İşte 2024 otoyol ve köprü ücretleri…

Yolculuk yapmaya korkutan zam! Otoyol ve köprü ücretlerine maaş dayanmıyor! İşte 2024 otoyol ve köprü ücretleri…

Şehirlerarası yolculuk yapmak isteyenler ya da tatil planı olanlar otoyol ve köprü ücretlerini de yakından takip ediyor. Ekonominin etkisiyle birlikte rakamlar yükselmeye devam ederken otoyol ve köprü ücretleri de zamlardan nasibini aldı. İstanbul-İzmir otobanı, Osmangazi Köprüsü ve daha birçok otoyol ve köprü ücretleri yakından takip ediliyor. İşte 2024 otoyol ve köprü ücretleri…

Emekli ve asgari ücretli vatandaşlar zamlara yetişmekte zorlanıyor. Her gün yeni bir zam haberi ile güne başlarken köprü ve otoyol ücretleri de dev zamlardan nasibini aldım. İstanbul-Ankara Anadolu Otoyolu otomobiller için 187 tl olurken İstanbul-İzmir Otobanı ücreti Osmangazi Köprüsü geçiş ücreti de dahil olmak üzere otomobiller için belirlenen rakam 1.370 TL'ye yükseldi.

ÇANAKKALE KÖPRÜSÜ GEÇİŞ ÜCRETİ NE KADAR?

15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nden geçiş yapmak isteyen otomobiller 33 TL, öderken 1915 Çanakkale Köprüsü'nde 585 TL, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde 70 TL, Osmangazi Köprüsü'nde 555 TL ödeme yapacak.

kopru.jpg

İZMİR'E YOLCULUK YAPACAKLAR DİKKAT!

15 Temmuz Şehitler Köprüsü ile Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde geçiş ücretleri otomobiller için 24 TL'den 33 TL'ye yükselirken motosikletler için geçiş rakamı 10 TL'den 14 TL'ye yükseldi.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde geçiş ücreti 49 TL'den 70 TL'ye yükseldi.

Çanakkale Köprüsü'nde otomobiller için geçiş ücreti 419 TL'den 585 TL'ye, Osmangazi Köprüsü'nde ise 399 TL'den 555'ye yükseldi.

İstanbul-Ankara Anadolu Otoyolu otomobiller için 187 TL olurken, İstanbul-İzmir otobanı ücreti Osmangazi Köprüsü geçiş ücreti dahil otomobiller için 1370 TL oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN