Yoğun bakımdaki Ayşenur Yazıcı hakkında iyi haber

Yoğun bakımdaki Ayşenur Yazıcı hakkında iyi haber

TRT 1'in eski sunucularından Ayşenur Yazıcı hakkında sevindirici haber geldi. Yazıcı'nın, yoğun bakımdan çıkarılarak tedavisine normal odada devam edileceği açıklandı.

Ünlü sunucu Ayşenur Yazıcı'nın sağlık durumu ile ilgili son durumu paylaşan, yazar Mine Özbek, Yazıcı'nın sağlık durumu ile ilgili güzel haber verdi. Özbek, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, "Kıymetlimiz Ayşenur Yazıcı’dan nihayet iyi haberler aldık. Dualarınız şifa oluyor. Yarın itibarıyla yoğun bakımdan normal odaya alınarak tedavisine devam edilecek" dedi.

Özbek, Yazıcı'nın tedavi sürecinde gösterilen yoğun ilgi, sevgi ve desteğin büyük önem taşıdığını vurguladı ve destek olan herkese teşekkür etti.

Özbek, açıklamasında ayrıca, "Ailesi, Ayşenur’a adeta bir sevgi selinin aktığını bir kaç dakikalık yoğun bakım ziyaretlerinde özellikle iletti. Sizlerin desteği ona büyük moral oldu. İyi ki varsınız. Allah hepinizden razı olsun. İnşallah tez zamanda sağlığına yeniden kavuşacak kıymetlimiz" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN