Yine KYK yurdu, yine aynı skandal: Asansör zemin kata çakıldı

Yine KYK yurdu, yine aynı skandal: Asansör zemin kata çakıldı

Aydın'da geçtiğimiz yıl arıza yapan asansörde sıkışarak hayatını kaybeden Zeren Ertaş'ın ölümünün ardından KYK yurtlarından asansör skandalı haberleri gelmeye devam ediyor. Bartın'da bir kız öğrenci yurdunda, hareket halindeki asansör, ikinci kattan zemin kata çakıldı. Bir öğrenci yaralandı.

Türkiye geçtiğimiz yıl, Aydın'da Kredi Yurtlar Kurumu'na (KYK) Bağlı Güzelhisar Kız Öğrenci Yurdu'nda arıza yapan asansörden çıkmak isterken sıkışarak hayatını kaybeden Zeren Ertaş'ın ölümüyle sarsıldı. Zeren'in ölümünün ardından yurt asansörlerindeki ihmaller zincirleri ve diğer yurtlarda yaşanan arızalar uzun süre Türkiye gündeminde yer aldı.

ASANSÖR İKİNCİ KATTAN ZEMİN KATA ÇAKILDI

Son olarak KYK yurdunda bir asansör skandalı da Bartın'da yaşandı. Edinilen bilgiye göre; kentin Ağdacı köyünce bulunan kız öğrenci yurdunda hareket halindeki asansör zemin kata çakıldı.

10247962.jpg

İkinci kattan düşen asansörde bulunan bir öğrenci yaralandı.

10247963.jpg

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

İhbarla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalenin ardından Bartın Devlet Hastanesi'ne kaldırılan öğrencinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

10247964.jpg

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN