Yer: Adana! Günübirlik evlere gece yarısı baskını

Yer: Adana! Günübirlik evlere gece yarısı baskını

Adana’da emniyet ekipleri günübirlik kiralanan evlere baskın düzenledi. Uygulamada kira sözleşmesi bulunmayan, adresleri başka yerde görünen birçok kişiye işlem yapıldı.

Adana Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü Sümer Mahallesi’nde birçok derme çatma yapıda günübirlik evlerin kiraya verildiği; fuhuş, uyuşturucu ticareti gibi suçların işlendiği yönünde iddialar üzerine harekete geçti.

Ekipler, araştırma, devriye ve çarşı mahalle bekçileriyle 95 personel ile günübirlik kiraya verilen dairelerin bulunduğu 7 yapıya ‘Şok uygulama’ düzenlendi.

Evlerin çevresinde bekçi ve devriye ekiplerince güvenlik önlemi alındı. Polis, ikametlere tek tek girerek kira sözleşmelerini inceledi. Kira sözleşmesi bulunmayan ve adres kayıtları başka adres görünen kişiler hakkında işlem yapıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN