Yeni haftaya hazırlıklı olun! Çarşamba günü Balkanlar’dan Türkiye’ye giriş yapacak: Meteorolojik kaynaklar uyardı

Yeni haftaya hazırlıklı olun! Çarşamba günü Balkanlar’dan Türkiye’ye giriş yapacak: Meteorolojik kaynaklar uyardı

Yeni haftaya başlarken Türkiye genelinde hava durumu merak konusu oldu. Bu kapsamda açıklamalarda bulunan meteorolojik kaynaklar Çarşamba gününü işaret ederek Balkanlar’dan Türkiye’ye giriş yapacağını açıkladı. İşte konuya ilişkin detaylar…

ZEYNEP ORHAN

Hava sıcaklıkları son zamanlarda mevsim normallerinin üzerinde seyrederken geçtiğimiz günlerde soğuk havalarla tekrar karşı karşıya kaldık. Kış mevsiminde hem kar yağışı hem de yağmur anlamında beklenen yağış düşmezken havaların bir ısınıp bir soğuması insanların da dengesini bozdu. Şimdi de meteorolojik kaynaklardan çarşamba günü için uyarı geldi. İşte konuya ilişkin detaylar…

hava-kapak.jpg

ÇARŞAMBA GÜNÜ BALKANLAR’DAN GELİYOR

Sosyal medya hesabı üzerinden hava durumuna ilişkin paylaşımlarda bulunan “Hava Forum” sayfası bu haftanın hava durumuyla alakalı önemli bilgilendirmeler yaptı. Söz konusu meteorolojik kaynaktan edinilen bilgilere göre yeni haftaya ılık başlanacağı öğrenildi. Ülkenin batısında herhangi bir yağışın beklenmediği bilgisi paylaşılırken doğuda ise yağışların görüleceği bildirildi. Öte yandan çarşamba günü balkanlardan soğuk havanın ülkemize gireceği ve daha sonra hafta sonu tekrardan ülkenin ısınacağı bilgisi paylaşıldı.

4.jpg

Hava Forum sayfası, sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı:

“Yeni haftaya ılık başlıyoruz. Batıda yağış yok. Doğuda yağış var. Çarşamba ise 30 saatlik Balkanlar'dan soğuk hava geliyor. Sonra hafta sonu tekrar ısınacağız. Size 1 haftalık hava durumu paketini sunduk, iyi akşamlar...”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN