Yazı unutturacak yağışlar geliyor! Meteoroloji 16 ile uyarı verdi: O saatlerde başlayacak

Yazı unutturacak yağışlar geliyor! Meteoroloji 16 ile uyarı verdi: O saatlerde başlayacak

Dışarı çıkacak olanlar dikkat! Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden uyarı geldi! 16 ilde sağanak yağışlar bekleniyor! Önleminizi almayı unutmayın. O saatlerde başlayacak...

Sıcak yaz günlerini unutturacak yağışlar geliyor. Meteoroloji 16 ile sağanak yağış uyarısı verdi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yurt genelindeki bazı iller için kuvvetli ve gök gürültülü sağanak uyarısında bulundu. Yapılan açıklamaya göre, yarın öğle saatlerinden itibaren birçok ilde şiddetli yağış bekleniyor.

KUVVETLİ SAĞANAK BEKLENEN İLLER

Yarından itibaren Erzurum, Kars, Ardahan, Bayburt ve Artvin'in iç kesimlerinde yerel olarak kuvvetli ve gök gürültülü sağanak yağışların etkili olacağı tahmin ediliyor. Bu bölgelerde yaşayan vatandaşların dikkatli olması gerektiği vurgulandı.

Sivas'ın kuzeyi, Yozgat'ın doğusu, Tokat çevreleri ile Ordu ve Giresun'un iç kesimlerinde de benzer şekilde yerel kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağış bekleniyor. Ayrıca, Kastamonu, Karabük ve Çankırı çevreleri, Sinop ve Bartın'ın iç kesimleri ile Çorum'un batısında da kuvvetli yağışların etkili olacağı belirtildi.

Afyonkarahisar için de özel bir uyarı yapıldı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, kuzey ve doğu kesimlerinde yerel kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini açıkladı. Ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği bildirildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN