Yaz tatili 20 gün kısalıyor mu? MEB açıklama yaptı: Milyonlarca öğrenciyi ilgilendiriyor

Yaz tatili 20 gün kısalıyor mu? MEB açıklama yaptı: Milyonlarca öğrenciyi ilgilendiriyor

Son günlerde medyada yaz tatilinin kısalacağına dair çıkan haberlere MEB’den yanıt geldi. Yaz tatili 20 gün kısalıyor mu? Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), açıklama yaptı. Milyonlarca öğrenciyi ilgilendiriyor...

Son günlerde internet sitelerinde bahsi geçen, yaz tatilinin 20 gün kısalmasına dair haberlere yanıt geldi. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), konuyla ilgili açıklama yaptı. Peki yaz tatili kısalacak mı?

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), yaz tatili süresinin 20 gün kadar kısaltılacağı yönünde çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı. MEB, bazı internet siteleri ve sosyal medya hesaplarında dolaşan bu iddiaların asılsız olduğunu belirtti.

resim-2024-08-07-123039593.png

ASILSIZ HABERLER HAKKINDA MEB'DEN AÇIKLAMA

MEB tarafından yapılan açıklamada, "Bazı internet siteleri ve sosyal medya hesaplarında; yaz tatili süresinin 20 gün kadar kısaltılacağı ve 2025-2026 eğitim öğretim yılından itibaren geçerli olacağı şeklinde haberler dolaşıyor. Böyle bir kararımız veya açıklamamız olmadı, haberler gerçeği yansıtmıyor." ifadelerine yer verildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN