Yavaş'tan İYİ Parti adayı Yıldırım'ın iddialarına yanıt: Mamak'ı istedi vermeyince karalama kampanyası başlattı

Yavaş'tan İYİ Parti adayı Yıldırım'ın iddialarına yanıt: Mamak'ı istedi vermeyince karalama kampanyası başlattı

Mansur Yavaş, İYİ Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Topel Yıldırım'ın yolsuzluk ithamlarına sert tepki gösterdi. Yıldırım'ın Mamak Belediye Başkanlığı'nı kendisinden talep ettiğini ve reddedildikten sonra karalama kampanyası başlattığını iddia eden Yıldırım, "Ruh sağlığını kaybetmiş" ifadesini kullandı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İYİ Parti'nin başkent adayı Cengiz Topel Yıldırım tarafından kendisine yöneltilen yolsuzluk suçlamalarına karşı çıktı. Yavaş, suçlamaların asılsız olduğunu savunarak, böyle iddiaların ortaya atıldığında doğru adresin savcılık olduğunu belirtti. Yavaş, Yıldırım'ın psikolojik durumunu sorgulayarak, "Ruh sağlığını kaybetmiş" ifadesini kullandı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı olarak görev yapan Mansur Yavaş, TV100 kanalında katıldığı bir programda, İYİ Parti'nin adayı Cengiz Topel Yıldırım'ın iddialarına yanıt verdi. Yavaş, Yıldırım'ın Mamak Belediye Başkanlığı'nı kendisinden talep ettiğini ancak reddedilince, televizyonlarda kendisini karalamaya başladığını iddia etti. Yavaş, "İhaleye fesat karıştırmak konusunda onun tecrübesi çoktur," diyerek Yıldırım'a atıfta bulundu.

'İKİNCİ VE SON DÖNEMİM'

Yavaş, belediye başkanlığı döneminin ikinci ve son dönemi olduğunu ve pandemi döneminin ardından, Ankara'nın gerçek belediyeciliğini gösterip görevi bırakma niyetinde olduğunu ifade etti. Ayrıca, ilçe belediye başkan adaylarının belirlenmesinde aktif rol oynadığını ve partinin önüne en çok oyu alma potansiyeline sahip isimleri sunduğunu belirtti.

'BEŞİKÇİOĞLU'NUN ADAYLIĞINDAN HABERİM YOKTU'

Erdal Beşikçioğlu'nun Etimesgut adaylığı hakkında da konuşan Yavaş, adaylıktan haberdar olmadığını ve başka bir isim önerdiğini ifade etti. Yavaş, Beşikçioğlu ile iyi ilişkiler içinde olduğunu ve Ankara için el ele vererek çalışacaklarını söyledi.

Yavaş, belediye başkanı olarak kapılarının herkese açık olduğunu vurgulayarak, siyasi görüşü ne olursa olsun herkese hizmet etme görevi olduğunu belirtti. Ayrıca, yolsuzluk iddiaları konusunda Yıldırım'a meydan okuyarak, namuslu bir insanın iddialarını savcılığa taşıması gerektiğini söyledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN