Yarım Kalan Okul İnşaatı Velileri İsyan Ettirdi: O ilçede sorun büyüdü

Yarım Kalan Okul İnşaatı Velileri İsyan Ettirdi: O ilçede sorun büyüdü

Kaynarca ilçesindeki Kızılcaali Mahallesi’nde yapımı süren Mehmet Akif Ersoy İlkokulu inşaatı, yaklaşık 2 buçuk yıldır tamamlanmayı bekliyor. Bu süreçte bölgedeki çocuklar, eğitimlerine devam edebilmek için Müezzinler’deki başka bir okula gitmek zorunda kalıyor.

Yeni eğitim öğretim yılına yetişeceği söylenen okulun inşaatı bir türlü tamamlanamayınca, veliler tepkilerini dile getirmeye başladı.

Bir öğrenci velisi, Medyabar Whatsapp İhbar Hattı’na yaptığı açıklamada, “Geçen yıl teslim edileceği söylendi ama olmadı. Bu yıl da tamamlanmadı. Şimdi ise ikinci dönemde biteceği söyleniyor ama yine bir gelişme yok. Müteahhitin iflas ettiği konuşuluyor ancak durumla ilgili bir çözüm üretilmedi. Çocuklarımızın geçici olarak gittikleri okuldan da memnun değiliz,” dedi.

Veliler, çocuklarının eğitim gördüğü geçici okulda da çeşitli sorunlar yaşandığını belirterek yetkililerden acil çözüm bekliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN