Van'da iki otomobil birbirine girdi: 2 ölü 4 yaralı

Van'da iki otomobil birbirine girdi: 2 ölü 4 yaralı

Van-Erciş kara yolunda iki otomobil çarpıştı. Araçların hurdaya döndüğü kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.

Van-Erciş kara yolunun 60'ıncı kilometresinde feci bir kaza meydana geldi. Sürücülerinin ismi öğrenilemeyen 4 KEB 71 plakalı Hyundai Accent marka otomobil ile karşı yönden gelen 65 ACJ 420 plakalı Chery marka çarpıştı.

9970927.jpg

Araçların hurdaya döndüğü kazada 2 kişi olay yerinde hayatını kaybetti, 4 kişi de yaralandı.

9970932.jpg

İhbar üzerine bölgeye sağlık ekibi, jandarma, Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) ve Muradiye İtfaiye Grup Amirliği ekipleri sevk edildi.

9970925.jpg

Polis ve jandarma kaza yerinde geniş güvenlik önlemi alırken sağlık görevlileri yaralıları olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulanslarla hastaneye sevk etti.

9970926.jpg

Trafik tek şeritten kontrollü olarak sağlanırken, cenazeler ve araçları olay yerinden kaldırma çalışmaları devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN