Ünlü otomobil firmasından Gebze’ye dev yatırım! 100 yeni iş fırsatı kapımıza geldi

Ünlü otomobil firmasından Gebze’ye dev yatırım! 100 yeni iş fırsatı kapımıza geldi

Türkiye, Mercedes-Benz tarafından geliştirilen ileri teknoloji ambar yönetim sistemini benimseyen dünyadaki üçüncü ülke olarak kayda geçti. Mercedes-Benz Otomotiv, Gebze’de 210 milyon TL yatırım ile hayata geçirdiği yeni lojistik merkezi ile 100 yeni iş imkanı sundu.

Mercedes-Benz Otomotiv tarafından yapılan duyuruya göre, Gebze’de açılan yeni parça lojistik merkezi, Türkiye genelindeki bayilere parça tedariki yapacak. Bu tesis, Mercedes-Benz için özel olarak geliştirilen yüksek teknoloji ambar yönetim sistemi ile donatılmış durumda.

img-5677.jpeg

Bu yeni lojistik merkez, Türkiye’nin Mercedes-Benz’in bu özel sistemini kullanmaya başlayan üçüncü ülke olmasını sağladı. Tesisin açılış töreninde konuşan Mercedes-Benz Otomotiv İcra Kurulu Başkanı Şükrü Bekdikhan, merkezin enerji verimliliği, atık yönetimi ve karbon ayak izi azaltma gibi çevresel etkileri en aza indirme hedefleri doğrultusunda tasarlandığını belirtti. Bekdikhan, ‘22 bin metrekareye kadar genişletilebilen tesisimizle, çevreye duyarlı uygulamalarımızla öncü olmayı hedefliyoruz. Yaptığımız 210 milyon TL’lik yatırım ile de 100 kişilik ek istihdam sağladık.’ dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN