Ukrayna'dan Türkiye'ye gelirken gümrükte takıldı: Televizyon içerisine gizlenmiş 340 bin dolar

Ukrayna'dan Türkiye'ye gelirken gümrükte takıldı: Televizyon içerisine gizlenmiş 340 bin dolar

Bulgaristan Kaptan Andreevo sınır kapısında, Ukrayna'dan Türkiye'ye gelen ve içinde 7 kişinin bulunduğu minibüste, televizyonun içerisine gizlenmiş 340 bin dolar tespit edildi.

Edirne Kapıkule karşısında bulunan Bulgaristan'ın Kaptan Andreevo sınır kapısında, Ukrayna'dan Türkiye'ye gelen bir minibüs kontrol için durduruldu. Ukraynalı şoförün kullandığı ve içerisinde 7 yolcunun bulunduğu minibüstekiler beyan edecekleri nakit taşımadıklarını ifade etti.

Bulgar gümrük memurları ise yaptıkları kontrollerde, yolcu bölmesindeki televizyonun içerisindeki fabrika boşluğuna gizlenmiş 340 bin ABD doları tespit etti.

9513181.jpg

340 bin dolara el konulurken, olayla ilgili Haskovo-Bölge Dairesi-Svilengrad Bölge Savcılığı’nın gözetiminde soruşturma başlatıldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN