Ucuz arabayı kaçırmamak için apar topar kapora gönderdi: Anında engellendi! Aracın fiyatını duyanlar şaştı kaldı

Ucuz arabayı kaçırmamak için apar topar kapora gönderdi: Anında engellendi! Aracın fiyatını duyanlar şaştı kaldı

İnternet sitesinde beğendiği otomobilin sahibiyle iletişime geçen adam, yüklü miktarda kapora gönderdikten sonra bir daha iletişim kuramadı. Dolandırılan adam, polise giderek şikayetçi oldu. İşte detaylar...

Ankara'da yaşayan Bülent Ç., araba almak için girdiği internet sitesinde gördüğü bir aracın ilanında yazan numara ile Whatsapp üzerinden iletişime geçti.

Araba için 220 bin TL'ye anlaştıklarını söyleyen Bülent Ç., ilanın kaldırılması için ilan sahibinin beyan ettiği IBAN numarasına kapora olarak 50 bin TL gönderdiğini söyledi.

DOLANDIRICILARDAN ŞİKAYETÇİ OLDU

Tvnota'da yer alan habere göre, kaporayı gönderdikten sonra ilan sahibine bir daha ulaşamadığını ve engellendiğini belirten Bülent Ç., dolandırıldığını anlayıp karakola giderek şikayetçi oldu. Olayla ilgili tahkikat başlatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN