TUSAŞ saldırısının ardından harekete geçildi: Havalimanları turuncu alarmda

TUSAŞ saldırısının ardından harekete geçildi: Havalimanları turuncu alarmda

Türk Havacılık ve Uzay Sanayi'ne (TUSAŞ) yapılan terör saldırısının ardından Türkiye genelinde, başta İstanbul ve Sabiha Gökçen Havalimanları'nda güvenlik önlemleri artırılarak turuncu alarm verildi.Havalimanı giriş çıkışlarında yolcular ve araçlar hassas şekilde aranıyor. Sabiha Gökçen Havalimanı, yolcuların güvenlik tedbirleri nedeniyle oluşabilecek gecikmelere karşı en az üç saat önce terminale gelmelerini tavsiye etti.

Ankara’nın Kahramankazan ilçesinde bulunan Türk Havacılık ve Uzay Sanayi'ne (TUSAŞ) düzenlenen terör saldırısının ardından Türkiye genelinde güvenlik önlemleri artırıldı.

Özellikle İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı başta olmak üzere tüm havalimanlarında olası terör saldırılarına karşı turuncu alarm seviyesine geçildi.

Havalimanlarına giriş ve çıkış yapan araçlar detaylı bir şekilde aranırken, yolcuların ise kimlik kontrolü yapılıyor.

SABİHA GÖKÇEN HAVALİMANI’NDAN YOLCULARA UYARI

Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan yapılan açıklamada, güvenlik önlemleri nedeniyle meydana gelebilecek gecikmelere karşı yolcuların dikkatli olması istendi. Açıklamada, “ “Yolcularımızın dikkatine, Havalimanlarında alınan ek önlemler sebebiyle oluşabilecek zaman kayıplarına karşı, yolcularımızın uçuşlarından en az üç saat önce terminale gelmeleri önerilmektedir” denildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN