Türkiye'ye akın başlıyor! Ruslar gitti onlar geliyor: Turizmciler düğün bayram edecek

Türkiye'ye akın başlıyor! Ruslar gitti onlar geliyor: Turizmciler düğün bayram edecek

Türkiye’yi çok seven Ruslar son zamanlarda artan fiyatlardan dolayı Türkiye tatillerini azaltırken, turizmcileri sevindirecek haber başka bir ülkeden geldi. Rusların ardından şimdi de o ülkeden Türkiye’ye akın başlıyor. İşte detaylar…

Ruslar son zamanlarda artan fiyatlardan dolayı Türkiye’ye yönelik paketlere gösterdikleri ilgiyi azalttı. Bu durum turizm sektöründe endişeye yol açarken sektörü sevindirecek haber o ülkeden geldi…

Türkiye, Almanya paket tur pazarında lider konumuna geçti. Türkiye Travel News’in Alman Seyahat Birliğinden (DRV) aktardığı habere göre, Almanya paket tur pazarında ilk 3 sırasında Türkiye, İspanya ve Yunanistan bulunuyor.

almanlar-turkiyeye-akin-ediyor.jpg

HER ŞEY DAHİL PAKETTE TÜRKİYE ÖN PLANDA

Bu sene yaz sezonunda Almanların her şey dahil tatil paketi olarak Türkiye ön plana çıkıyor. Türkiye’den sonra ise tercihleri İspanya ve Yunanistan oluyor. Cazip deniz, kum, güneş teklifleri ve kapsamlı her şey dahil paketleriyle Türkiye’nin çok yönlü bir tercih olduğuna değinen DRV Sözcüsü Kerstin Heinen, ARD’de yayınlanan Brisant isimli programa verdiği röportajında, aileler için bütçe güvenliği önemli olduğunda Türkiye’nin büyük avantajlar sağladığını belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN