Türkiye’nin o ilçesine doğalgaz müjdesi! Başkan açıkladı: Herkes sevinçten havalara uçtu

Türkiye’nin o ilçesine doğalgaz müjdesi! Başkan açıkladı: Herkes sevinçten havalara uçtu

Yıllardır herkes merakla bekliyordu, müjdeli haberi Belediye Başkanı verdi. Türkiye'nin o ilçesine doğalgaz müjdesi verildi. Herkes sevinçten havalara uçuyor. İşte tüm detaylar…

Şehirden uzak bölgelerde yaşayan vatandaşların en çok ihtiyaç duyduğu şeylerden biri olarak karşımıza çıkan doğalgaz, yaşamın ayrılmaz bütün olarak görülüyor. Gümüşhane'nin Torul ilçesinde yaşayan vatandaşlara doğalgaz müjdesi verildi. İşte tüm detaylar…

HAYALDİ GERÇEK OLDU

Torul Belediye Başkanı Evren Evrim Özdemir, “Hayali gerçeğe dönüştürüyoruz, doğalgaz çalışmalarına başlıyoruz!” sözleriyle müjdeyi duyurdu.

Gümüşhane'nin bir ilçesi daha doğal gaza kavuşuyor! - Trabzon Haberleri - Son dakika güncel Trabzon Haber

Yıllardır ilçenin en büyük sorunu olarak görülen ve herkesin dört gözle beklediği doğalgaz için çalışmalar 8 Temmuz Pazartesi günü başladı. Eşime suyu hayallerinin ardından en önemli hizmetlerden biri olarak karşımıza çıkan doğalgaz çalışmaları için müjdeli haber geldi. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Liderimiz, Genel Başkanımız Devlet Bahçeli beyefendi olmak üzere Genel Başkan Yardımcımız Sn. Sadir Durmaz'a, Milletvekillerimiz Sn. Musa Küçük ve Celalettin Köse'ye teşekkürlerini ileten Başkan Özdemir, Torul için canla başla çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN