Türkiye'nin etrafı adeta ateş çemberine dönüştü! Bu hayra alamet değil

Türkiye'nin etrafı adeta ateş çemberine dönüştü! Bu hayra alamet değil

Türkiye'nin etrafını saran felaket günden güne büyüyor. Ateş çemberine dönüşen bu olay hayra alamet değil. Uzmanlardan sık sık uyarılar gelirken, bir sonraki seviyede boğma tehlikesi var. İşte korkutan açıklama...

BURAK ÖZTOPRAK

Türkiye'nin çevresinde yer alan korkutan gerçek paylaşıldı. Ülkemizin etrafında resmen ateşten bir çember bulunurken, uzmanlar hayra alamet değil diyerek paylaşıyor. Sektör kaynakları o tarihi işaret ederek uyardı. İşte o tarih...

BOĞMA TEHLİKESİ

Son yıllarda aşırı sıcaklarla mücadele eden Türkiye'de, sıcaklıklar mevsim normalleri üzerinde yer alıyor. Geçtiğimiz gün başlayan yağışlı havaların etkisiyle sıcaklık düşse de, deniz sıcaklık seviyeleri normalin oldukça üzerinde olduğu görülüyor. Bu durum yetkilileri korkuturken, sektör kaynakları tarafından felaket olarak nitelendiriliyor. Sıcaklıklar o tarihe kadar sürerse boğma tehlikesi oluşacak.

gtbcr21wwaa9lma.jpg

DENİZLER KAYNIYOR

Hava durumu değerlendirmelerini sosyal medya üzerinden paylaşan 'Hava Forum', ülke genelinde korkutan haberi verdi. Türkiye'nin etrafında ateşten bir çember oluşmuş gibi sıcaklıklar artmaya devam ediyor.

Denizlerin kaynadığını belirterek, ülke etrafının sıcak sularla kaplandığı belirtildi. Bu sıcaklıkların anormal seviyelerde olduğunu belirten Hava Forum paylaşımında, "Ağustos'un ilk haftasından sonra bizi neme boğma tehlikesi var..." ifadelerini kullanarak uyarıda bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN