Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları 109 işçi alacak

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları 109 işçi alacak

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları, 84 tren teşkil ve 25 istasyon operasyon işçisi olmak üzere toplam 109 personel alacak. Başvurular, 6 Eylül 2024'e kadar İŞKUR üzerinden yapılabilecek. Detaylar ve başvuru şartları TCDD’nin internet sitesinde yayımlanacak.

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü, kurumun çeşitli birimlerinde görev alacak toplam 109 personel alacağını duyurdu.

Resmi Gazete’de yayımlanan ilanda, 84 tren teşkil ve 25 istasyon operasyon işçisi olmak üzere iki farklı pozisyonda personel alımı yapılacağı belirtildi.

İŞ GÜCÜ TALEPLERİ İŞKUR ÜZERİNDEN YAYINLANACAK

Başvurular, KPSS şartı gözetilerek 6 Eylül 2024 tarihine kadar Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından yayımlanacak iş gücü taleplerine göre alınacak.

Adayların başvuru yapabilmesi için, TCDD'nin internet sitesinde yer alacak detaylı bilgilere ulaşması gerekiyor. İlan edilen bilgiler arasında, aranan şartlar, evrak teslim tarihi ve yeri, ayrıca sözlü sınav tarih ve yerleri de bulunacak.

EVRAK TESLİMİ VE YAŞ ŞARTI

Başvuruda bulunacak adayların, İŞKUR tarafından belirlenen nihai listede isimleri yer aldığında, belirtilen tarihlerde evraklarını TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları Dairesi Başkanlığı’na teslim etmeleri gerekecek.

Ayrıca, adayların 31 yaşından gün almamış olmaları gerektiği vurgulandı.

GÖREV YERLERİ

Yeni alımlar, İstanbul, Kırklareli, Tekirdağ, Edirne, Kocaeli, Eskişehir, Kırıkkale, Karabük, Zonguldak, Kayseri, İzmir, Manisa, Uşak, Aydın, Diyarbakır, Muş, Bitlis, Adıyaman, Malatya, Sivas, Hatay, Konya, Kütahya, Isparta ve Afyonkarahisar illerinde gerçekleştirilecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN