Tülay Hatimoğulları'ndan 'sandıkları terk etmeme' çağrısı: Hilelere karşı uyanık olacağız

Tülay Hatimoğulları'ndan 'sandıkları terk etmeme' çağrısı: Hilelere karşı uyanık olacağız

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, sandık güvenliği çağrısı yaparak, "Manipülasyonla sanki tüm sandıkların sayım dökümü bitmiş, seçim nihayete ermiş gibi yalan söylemlerle sandık görevlilerini sandıklardan uzaklaştırmaya, evlerine göndermeye dönük hileler yapabilirler. Bu tür hilelere karşı uyanık olacağız" diye konuştu.

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, Türkiye genelinde oy verme işleminin sona ermesinden sonra X hesabından bir paylaşım yaptı. Hatimoğulları, seçim güvenliği vurgusu yaparak "sandıkları terk etmeme" çağrısında bulundu.

Hatimoğulları'nın yaptığı paylaşım şöyle:

"Sandıkları, oylarımızı korumaya devam edelim! Manipülasyonla sanki tüm sandıkların sayım dökümü bitmiş, seçim nihayete ermiş gibi yalan söylemlerle sandık görevlilerini sandıklardan uzaklaştırmaya, evlerine göndermeye dönük hileler yapabilirler. Bu tür hilelere karşı uyanık olacağız. Partimizin yetkilileri bitti demeden asla sandıkları terk etmeyin. Sandıkları ve oylarımızı koruyalım, ıslak imzalı tutanaklara ve oy torbalarına sahip çıkalım."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN