Tuğba Özay 'vatan hainleri' diyerek paylaştı! Bolu Belediye Başkanı harekete geçti: 3 ilin belediyesini ihbar etti

Ünlü model Tuğba Özay, seyahati sırasında gördüğü manzara karşısında kendini tutamadı. Video çekerek duruma tepki gösteren Özay 'vatan hainleri' diyerek paylaştı! Durumun ardından Bolu Belediye Başkanı harekete geçti. İlleri tek tek sıralayarak 3 ilin belediyesini ihbar etti...

Ünlü model ve oyuncu Tuğba Özay, Bodrum'dan İzmir'e giderken Milas-İzmir karayolu kenarında, turistik Bafa Gölü kıyısında gördüğü çöp yığınlarına sosyal medyadan isyan etti. Özay, çevre kirliliğini "vatan hainliği" olarak nitelendirerek duruma tepki gösterdi. Bu çıkış, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın da dikkatini çekti ve Özcan, konuyla ilgili sert bir açıklama yaparak üç ilin belediyesini Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na ihbar etti.

TUĞBA ÖZAY: "BUNU YAPANLAR VATAN HAİNİ"

Tuğba Özay, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Milas-İzmir karayolu boyunca gördüğü çevre kirliliğine isyan etti. Bafa Gölü kıyısında tonlarca çöp ve atık yığını gören Özay, durumu "Bunu yapanlar vatan haini" ifadeleriyle eleştirdi.

BOLU BELEDİYE BAŞKANI TANJU ÖZCAN'DAN SERT TEPKİ

Tuğba Özay’ın tepkisine kayıtsız kalmayan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan da aynı videoyu sosyal medya hesabından paylaştı ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na ihbarda bulundu. Özcan, Gaziantep, Ordu ve Samsun başta olmak üzere birçok belediyenin sınırları içinde ve çevresinde çöp ve izmarit kirliliği olduğunu belirtti.

Özcan paylaşımında, "Başta Gaziantep, Ordu ve Samsun olmak üzere birçok belediye izmaritten ve çöpten geçilmiyor. Ayrıca karayollarına ait yol ağı kenarlarında, DSİ’ye ait göletlerin çevresinde, Milli Parklar sahasında bulunan tabiat parklarında çöp yığınları oluşmuş durumda. Bunlarla ilgili gerekli cezai işlemleri yapmanızı bekliyorum.” ifadelerine yer verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN