TRT spikeri kıyafetiyle mesaj verdi

TRT spikeri Oya Eren Özkan, FETÖ lideri Fethullah Gülen'in ölüm haberini, 15 Temmuz 2016 gecesi darbe bildirisi zorla okutulan Tijen Karaş'ın kıyafetine benzer bir takım elbiseyle sundu. Gülen'in ölüm haberi, "Vatan haini, din düşmanı terörist Fethullah Gülen öldü. İyi bilmezdik, hakkımız haram olsun" ifadeleriyle verildi. Hem spikerin sözleri hem de kıyafet tercihi sosyal medyada dikkat çekti.

15 Temmuz 2016 gecesi, TRT spikeri Tijen Karaş, FETÖ'nün darbe bildirisini zorla okumuştu.

FETÖ lideri Fethullah Gülen'in ölüm haberi ise TRT'de dikkat çeken bir detayla duyuruldu. TRT spikeri Oya Eren Özkan, bu haberi, Karaş’ın 15 Temmuz gecesi giydiği kıyafete benzer bir takım elbise ile sundu.

'İYİ BİLMEZDİK, HAKKIMIZ HARAM OLSUN'

Gülen'in ölüm haberi, "Vatan haini, din düşmanı terörist Fethullah Gülen öldü. İyi bilmezdik, hakkımız haram olsun" ifadeleriyle verildi.

Oya Eren Özkan’ın, 15 Temmuz gecesi Tijen Karaş’ın giydiği kıyafete benzer bir giysiyle haberi sunması, izleyicilerin gözünden kaçmadı.

Spikerin sözleri kadar, kıyafet tercihi de sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN