The Simpsons’tan korkutan kehanetler! Her şey bir bir yaşandı, herkes sıradakini bekliyor! İşte gerçekleşen olaylar…

The Simpsons’tan korkutan kehanetler! Her şey bir bir yaşandı, herkes sıradakini bekliyor! İşte gerçekleşen olaylar…

The Simpsons gerçekleşen kehanetleri ile herkesin aklını başından alıyor. Dünyanın her yerinde yaşanan pek çok farklı olayın The Simpsons çizgi dizisinde gerçekleşiyor olması bu kadarı da tesadüf olamaz dedirtiyor. Yaşananlar bir tesadüf mü yoksa bize çizileni mi oynuyoruz? İşte The Simpsons'ın gerçekleşen kehanetleri…

Dünyada yaşanan her olayın arkasında Simpsonlar mı var dedirtecek olaylar gündeme gelirken herkesin hakkındaki soru sırada ne olduğu oluyor. The Simpsons çizgi dizisinde gerçekleşen pek çok farklı kehanet bulunurken yaşananlar da dünyada korku salıyor. Herkesin hakkındaki soru Simpsonlar mı bizi yönetiyor? oluyor. Bize yazılanı mı yaşıyoruz yoksa yaşadığımızı onlar mı yazıyor? İşte The Simpsons'ın gerçekleşen kehanetleri…

2. Elizabeth'in ölümü neden "Londra köprüsü yıkıldı" koduyla duyuruldu?

ELİZABETH'İN ÖLÜMÜ

2003 yılında yayınlanan bölümünde İngiltere kraliçesi Elizabeth'in ölümü 2022 yılı olarak belirtildi. Birleşik Krallık ve İngiliz Milletler Topluluğu'nun en uzun hüküm sürmüş Kraliçesi olan II. Elizabeth, 8 Eylül 2022 tarihinde İskoçya'da bulunan Balmoral Kalesi'nde 96 yaşında öldü.

Simpsons'ın Donald Trump'ın ABD Başkanı Olacağı Tahminine Ait Sanılan Görüntü - Malumatfuruş

TRUMP’IN SEÇİMLERE KATILMASI

2000 yılında yayınlanan bölümde Homer Simpsons'ın önünde duran kişinin bir AVM'de halkı selamlaması dikkat çekerken bu kişinin Donald Trump olduğu görülüyor. 2015 yılına geldiğimizde ise aynı görüntünün objektiflere yansıması bu kadarı da tesadüf olamaz dedirtiyor.

Titanik turunda kaybolan Titan'ı arama çalışmalarında okyanus dibinden ses duyuldu | Euronews

DENİZALTI PATLAMASI

2006 yılında Homer Simpson'ın deniz altında gezinti yaptığı sırada bir geminin patlaması görüntüleri görülmektedir. 2023 yılında Oceangate tarafından işletilen bir denizaltı Kuzey Atlantik Okyanusu'nda kayboldu. Titanik enkazını gözlemlemek isteyen 5 kişiyi taşıyan denizaltının yolculuktan 1 saat 45 dakika sonra sinyali kesilmesi ile birlikte ekipler durumu hemen yetkililere bildirdi.

Çin'de yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle can kaybı 304'e çıktı

KORONAVİRÜS SALGINI

2000 yılında yayınlanan bölümünde bir televizyon sunucusunun koronavirüs salgınını açık bir şekilde söylüyor olması herkesi tedirgin etti. 2020 yılında koronavirüs salgınının tüm dünyayı etkisi altına alması uzun bir pandemi sürecini de beraberinde getirdi.

Trump: Suudi Arabistan, Suriye'nin inşası için gereken parayı verecek - Evrensel

DEVLET BÜYÜKLERİNİN TOPLANMASI

2002 yılında ekranlara yansıyan bölümde çerçeve içerisinde devlet büyüklerinin parlayan bir dünya etrafında toplandığı görüldü. 2017 yılında bu görüntünün bizzat yaşanması herkesin tüylerini diken diken etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN