TGB üyeleri ABD askerinin başına çuval geçirdi

TGB üyesi bir grup, İzmir'e demirleyen ABD Donanması'na ait 'USS WASP'ta görevli ABD askerinin başına çuval geçirdi. Video, TGB'nin sosyal medya hesabında yayınlandı.

Türkiye Gençlik Birliği (TGB) üyeleri, İsrail’i korumakla görevli İzmir Limanı’na demirleyen ve ABD’nin en büyük taarruz gemisi görevini gören USS Wasp’ta görevli Amerikan askerinin başına çuval geçirdi.

hhyyyy.jpg

'ABD ASKERLERİ ÜLKEMİZİ KİRLETEMEZ'

Vatan Partisi'nin gençlik örgütü Türkiye Gençlik Birlliği’nin sosyal medya hesabından “Mehmetçiğimizin ve binlerce Filistinlinin kanını elinde taşıyan ABD askerleri ülkemizi kirletemez. Bu topraklara her adım attığınızda sizi hak ettiğiniz gibi karşılayacağız!” denilerek olayın görüntüleri yayınlandı.

'YANKEE GO HOME' DİYE BAĞIRDILAR

Görüntüde ABD askeri olduğu iddia edilen bir kişinin TGB'lilerce yakalandığı ve kafasına çuval geçirildiği görüldü. Olay sırasında TGB'liler, "Yankee go home" diye slogan attı.

2021 YILINDA DA BİR GÖREVLİNİN BAŞINA ÇUVAL GEÇİRİLMİŞTİ

2021 yılında da İstanbul Sarayburnu’nda demirleyen ABD donanmasının 6. filosuna ait ‘USS Mount Whitney’ adlı amfibi komuta kontrol gemisinden inen bir görevlinin başına çuval geçirilmişti. Eylemle ilgili Türkiye Gençlik Birliği (TGB) üyesi 17 kişi gözaltına alınmıştı.

TÜRK ASKERİNE ÇUVAL!

4 Temmuz 2003'te Kuzey Irak, Süleymaniye’deki Türk Özel Harekat Bürosu’nu basan Amerikan 173. Hava İndirme Tugayı askerleri, 11 Türk askerini gözaltına alarak, ellerini kelepçelemiş, Saddam'ın adamlarına ve teröristlere uygulananları Türk askerine uygulayarak başlarına çuval geçirmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN