TCDD’den 109 kişilik kadro! Eskişehir, İstanbul, Manisa… KPSS puanı olan hemen başvuruyor! Son 3 gün

TCDD’den 109 kişilik kadro! Eskişehir, İstanbul, Manisa… KPSS puanı olan hemen başvuruyor! Son 3 gün

TCDD bünyesinde yapılacak personel alımları için ilanlar yayınlandı. TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü 109 kişilik yeni kadroların açıldığını duyurdu. KPSS puanı bulunan hemen başvuru yapıyor farklı şehirlerde açılan kadrolara yerleşiyor. İşte TCDD personel alım başvuru detayları…

TCDD bünyesinde yapılacak personel alımları için 109 kişilik kadro açıldı. 84 tren teşkil ve 25 istasyon personel işçisi olmak üzere toplamda 109 personel alımı yapılacak aktarıldı. Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları, Resmi Gazete’de yayınlanan ilan ile birlikte personel alımı yapılacağını duyurdu.

BAŞVURULAR İÇİN SON 3 GÜN

TCDD iş yerlerini belirsiz süreli sözleşme ile 84 tren teşkil ve 25 istasyon operasyon işçisi olmak üzere toplamda 109 kişilik personel alımı yapılacağını duyurdu. Farklı illerde yapılacak alımlar doğrultusunda adayların KPSS puanı gözetilerek yapılacağı aktarıldı. Adaylar 6 Eylül 2024 tarihine kadar Türkiye İş Kurumu sayfası üzerinden ilanlara başvuruda bulunabilecek.

TCDD 109 Yeni İşçi Alımı Başvuruları Başladı: Kimler Başvurabilir? - Hakkari Haber

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

TCDD bünyesinde çalışmak isteyen adaylar başvuru detayları hakkında araştırmalarını hızlandırdı. Adaylardan istenen şartlar evrak teslim tarihi ve yeri, sözlü sınav tarihi ile yeri Gibi bilgileri TCDD'nin resmi internet sitesi üzerinden öğrenebilecek. Başvuru ile birlikte İŞKUR'a gönderilen nihai listede isimleri bulunan adayların gerekli belgeleri TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları Dairesi Başkanlığına istenilen sürede teslim etmesi gerekmektedir.

TCDD 109 Personel Alımı Yapacak: Başvurular Başladı - Kocaeli Hürkuş

HANGİ ŞEHİRLERDE ALIM YAPILACAK?

Başvuru yapacak adayların 31 yaşından gün almamış olması gerekmektedir. 109 kişilik alım yapılacak kadrolar için belirlenen şehirler şu şekildedir:

İstanbul, Kırklareli, Tekirdağ, Edirne, Kocaeli, Eskişehir, Kırıkkale, Karabük, Zonguldak, Kayseri, İzmir, Manisa, Uşak, Aydın, Diyarbakır, Muş, Bitlis, Adıyaman, Malatya, Sivas, Hatay, Konya, Kütahya, Isparta ve Afyonkarahisar.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN