Tayfun Kahraman’ın Kızı Vera, babasını sadece ayda bir saat görebilecek

Tayfun Kahraman’ın Kızı Vera, babasını sadece ayda bir saat görebilecek

Tayfun Kahraman’ın kızı Vera, eylül ayında okula başlayacak ve babasını artık her hafta değil, sadece ayda bir kez bir saat görebilecek.

Tayfun Kahraman, Gezi Parkı davası kapsamında aldığı 18 yıl hapis cezası nedeniyle 25 Nisan 2022’den beri tutuklu. Eşi Meriç Demir Kahraman, sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı açıklamada, 23 Ağustos 2024 tarihinde Silivri’deki 83. kapalı görüşe kızı Vera ile katılamadığını duyurdu.

Meriç Kahraman, bu durumun hem kendisini hem de kızını derinden etkilediğini belirterek, “Vera, babasını artık haftada bir değil, yalnızca ayda bir saat görebilecek. Bu kararın gerekçesini öğrenmek istiyorum. Neden Vera babasından mahrum bırakılıyor?” diyerek tepki gösterdi. Kahraman, ayrıca, Tayfun Kahraman’ın Gezi olayları sırasında hükümetle diyalog kurmaya çalıştığını vurgulayarak, ailesinin 2,5 yıldan fazla süredir parçalandığını söyledi ve bu durumun nedenini sordu.

Meriç Demir Kahraman, “Tayfun’un cebir ve şiddetle hükümeti devirmeye çalıştığına dair hiçbir somut delil yok. Neden bu zulmü yaşıyoruz? Vatandaşlık haklarımızın ihlal edilmesine karşı yetkililerden bir açıklama bekliyorum” diyerek tepkisini dile getirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN