Tatil için bu kez ne Muğla ne de Antalya tercih edilecek! İşte Bartın’ın en güzel 5 plajı..

Tatil için bu kez ne Muğla ne de Antalya tercih edilecek! İşte Bartın’ın en güzel 5 plajı..

Tatil için çoğunlukla Muğla ya da Antalya gibi Ege ve Akdeniz kıyıları tercih edilirken bu yıl tatilin adresi Karadeniz olacak. Karadeniz'in İncisi Bartın'da gidilecek en güzel 5 plaj belli oldu. İşte Bartın'ın en güzel plajları…

Sakin ve huzur dolu bir tatil adresi arayanlar bu yıl soluğu Bartın'da olacak. Yaz aylarında tatilciler tarafından sıklıkla tercih edilen Bartın gezilebilecek en güzel rotalarıyla da merak uyandırıyor. Bu yıl Bartın'a gidecekler en güzel 5 plajda tatilin tadını çıkaracak. İşte Bartın'ın en güzel plajları…

BARTIN'IN EN GÜZEL 5 PLAJI

İnkumu Plajı - Bartın

İNKUMU SAHİLİ

Bartın merkeze 15 kilometre uzaklıkta yer alan İnkumu sahili, Bartın'ın cennet köşelerinden biri olarak karşımıza çıkmaktadır. 2,5 kilometrelik Sahil şeridinde girişler ücretsiz olurken duş, tuvalet, şezlong ve şemsiye gibi hizmetler için belirli ücret ödemesi yapılmaktadır. İnkumu çevresinde konaklama Tesisleri, Market, Restaurant, kafeler gibi pek çok farklı imkan bulunuyor. Muhteşem manzarası, berrak denizi ve inanılmaz kumsalıyla Bartın'ın en çok tercih edilen plajları arasında yer alıyor.

İnkumu plajında ücretsiz kamp alanları bulunurken yaz aylarında yer bulmak neredeyse imkansız oluyor. Şehir merkezinden Kalkan toplu taşıma araçları ile ortalama 15-20 dakikalık bir süre içerisinde plaja ulaşabilirsiniz.

Amasra Çakraz Plajı Nerede - Nasıl Gidilir - Giriş Ücreti - BARTIN - Seyyah Defteri

ÇAKRAZ SAHİLİ

Amasra ilçesinde bulunan Çakraz Sahili, ilçenin en güzel denizine ev sahipliği yapıyor. Amasra merkeze 10 kilometre uzaklıkta bulunan sahil masmavi denizi altın sarısı kumları ile eşsiz bir manzara sunuyor. Sahile giriş ücretsiz olsa da şezlong ve şemsiye gibi hizmetler ücrete tabi tutuluyor. Sahilde duş ve tuvalet imkanı da bulunmaktadır.

Bozköy Plajı

BOZKÖY SAHİLİ

Amasra merkeze 10 kilometre uzaklıkta bulunan Bozköy sahili, çakra sahili kadar temiz bir deniz ve kumsala sahiptir. Ücretsiz girişler ile birlikte duruş, tuvalet, şezlong ve şemsiye gibi hizmetlere ücret ödemesi yapılması gerekiyor. Altın sarısı kumsalı ile adeta Bartın'ın cennet köşesini oluşturan Bozköy Kumsalı, Amasra'ya 14 kilo mesafede Çakra'da ise 1 kilometrelik mesafede yer alıyor.

Amasra Büyük Liman Plajı - Bartın Amasra

BÜYÜK LİMAN SAHİLİ

Amasra'nın merkezinde bulunan Büyük Liman Sahili, bölgenin en büyük sahil alanlarından birine ev sahipliği yapmaktadır. Yaklaşık 300 kilometrelik bir kumsala sahip olan plajda yiyecek ve içecek ihtiyaçlarınız için restoran ve kafeler yer alıyor. Yaz sezonunda ücretsiz girişler bulunurken şezlong, şemsiye, duş, tuvalet ve soyunma kabini gibi hizmetlerde yer almaktadır.

Mugada Plajı - Batı Karadeniz Turizm Master Planı

MUGADA SAHİLİ

Bartın merkeze 15 kilometre uzaklıkta bulunan Mugada sahili, 2 kilometrelik bir sahil şeridine sahiptir. Yaz aylarında günübirlik ziyaretlerin yanı sıra konaklama imkanı sunan sahil bölgesi restoran ve kafe hizmetleri de sağlıyor. Şezlong ve şemsiye kiralama gibi hizmetler isteğe bağlı sunulurken özel araçta merkez gitmek istemeyenler için de şehir merkezinden kalkan minibüslerle yaklaşık 35 dakikalık bir yolculuk süresi ile ulaşım sağlanmaktadır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN