Taktik yine aynı: Emekli işçiyi 3 milyon lira dolandırdılar

Taktik yine aynı: Emekli işçiyi 3 milyon lira dolandırdılar

Muğla'da emekli işçi, kendini savcı olarak tanıtan bir dolandırıcı tarafından adının FETÖ soruşturmasına karıştığı yalanıyla 3 milyon lira dolandırıldı.

Muğla’nın Menteşe ilçesinde yaşayan emekli işçi Feriştah Özdemir (69), kendisini savcı olarak tanıtan bir dolandırıcının ağına düştü.

11 Eylül'de arayan dolandırıcı, Özdemir’e "adının FETÖ soruşturmasına karıştığını" söyleyerek, bu durumdan kurtulması için 3 milyon lira talep etti. Büyük bir korku yaşayan Feriştah Özdemir, dolandırıcının talimatlarına uyarak parayı aktardı.

Olayın ardından dolandırıldığını fark eden Özdemir, Muğla İl Emniyet Müdürlüğü'ne giderek şikayetçi oldu. Yapılan incelemelerde paranın kripto varlıklara aktarıldığı tespit edildi. Şüphelinin Salim Ö. olduğu belirlenirken, yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN