Süreyya Karabulut, Garipoğlu'nun otopsi görüntülerine ilişkin ilk kez konuştu: Fotoğraflara inanmıyorum

Süreyya Karabulut, Garipoğlu'nun otopsi görüntülerine ilişkin ilk kez konuştu: Fotoğraflara inanmıyorum

Münevver Karabulut'un babası Süreyya Karabulut, 10 yıl sonra ortaya çıkan otopsi görüntüleri hakkında ilk kez konuştu. Fotoğrafların Cem Garipoğlu'na ait olduğu konusunda şüphelerinin olduğunu söyleyen Karabulut, "Geçmişte adli tıp kurumunda uğradığım haksızlıktan sonra, ben nasıl odur diyeyim yani. İnanmıyorum. Kumpasın içindeyim." dedi.

Yaklaşık 15 yıl önce kamuoyunda infial yaratan, kan donduran detayları ve olaya ilişkin şüpheler ile toplumsal hafızada derin izler bırakan Münevver Karabulut cinayeti yeniden gündeme geldi.

munevver-karabulut.jpg

İntihar ettiği açıklanan katil Cem Garipoğlu'nun mezarının açılması beklenirken Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talebiyle Garipoğlu'nun otopsi esnasında yapılan işlemlere ait görüntüler ortaya çıktı.

cem-garipoglu-otopsi.jpg

'İNANMIYORUM, KUMPASIN İÇİNDEYİM'

Münevver Karabulut'un babası Süreyya Karabulut, 10 yıl sonra ortaya çıkan otopsi görüntülerine ilişkin ilk kez konuştu. Nur Tuğba Namlı ve Hakan Ural'ın sunduğu "Neler Oluyor Hayatta" programına telefonla bağlanan Karabulut, otopsi fotoğraflarının Garipoğlu'na ait olduğu konusunda şüphelerinin olduğunu ifade etti.

cem-garipoglu.jpg

Dava sürecinde adli tıp kurumunda yapılan şaibeli işlemlere dikkat çeken Karabulut, "Fotoğraflarla bu iş olur mu? Fotoğraflarla bu iş olmaz. Dublörünü yapar yollarlar. Geçmişte adli tıp kurumunda uğradığım haksızlıktan sonra, ben nasıl odur diyeyim yani. İnanmıyorum. Kumpasın içindeyim." dedi.

'MEZARIN AÇILMAMASINDAKİ ISRAR BENİ ŞÜPHELENDİRİYOR'

Fotoğraflarla şüphelerinin giderilmediğini söyleyen Süreyya Karabulut, Garipoğlu'nun mezarının açılması talebini yineleyerek, "İşi ört bas etmek isteyen güçlü bir aile var karşımda. Ben nasıl inanayım, nasıl güveneyim? Bir an önce mezarın açılmasını talep ediyorum. Ben fotoğraflardan tatmin olmadım. Mezarın açılmama kararındaki ısrar, beni daha da şüpheye düşürüyor. İlahi adalet diye bir şey var. Er ya da geç adalet yerini bulacak. Mezarın açılması için mücadele etmeye devam edeceğim." diye konuştu.

sureyya-karabulut.jpg

NE OLMUŞTU?

Cem Garipoğlu, 2009 yılında Münevver Karabulut’u Bahçeşehir’deki villasında vahşice katletmişti. Tam 197 gün boyunca firar ettikten sonra avukatı tarafından polise teslim edilen Garipoğlu, tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Türkiye’yi derinden sarsan cinayetin katil zanlısının, 2014’te cezaevinde intihar ettiği açıklanmıştı ancak hakkındaki tartışmalar son bulmadı. Ölen kişinin Cem Garipoğlu olmadığı konusundaki şüpheler yıllardır bitmedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN