Suç makineleri polislere silah çekti: Baba ve oğlu itiraz üzerine tutuklandı

Kastamonu'da otomobiliyle drift yapan şahıs polisin 'dur' ihtarına uymayarak kaçtı. Yakalanınca polise direnç gösteren şahsın oğlu olaya dahil olarak "Babamı bırakın, hepinizi öldürürüm" diyerek ekiplere silah çekti. 3 polisin hafif yaralandığı olayda çok sayıda suç kayıtları olan ve serbest bırakılan baba ile oğlu, savcılık itirazının ardından tutuklandı.

İstanbul'da polis Şeyda Yılmaz'ın çatışmada çok sayıda suç kaydı bulunan bir şahsın tabancasından çıkan kurşunla şehit olmasının ardından "suç makinelerinin" polisle çatışmaya girdiği haberler gelmeye devam ediyor. Ankara'da yaşanan çatışmanın ardından adres bu kez Kastamonu oldu.

10112834.jpg

'DUR' İHTARINA UYMAYARAK KAÇTI'

Cide ilçesinde gece saatlerinde drift yapan Tayfun Demir (42), polis ekiplerinin 'dur' ihtarına uymayarak kaçtı. Takip sonucu durdurulan Demir, ekiplere direnç gösterdi.

10112835.jpg

OĞLU POLİSLERE SİLAH ÇEKİP 'HEPİNİZİ ÖLDÜRÜRÜM' DİYE TEHDİT ETTİ

Ardından şahsın oğlu Mikail Emre Demir (20) olay yerine gelerek belinden çıkardığı silahı polislere doğrulttu ve "Hepinizi öldürürüm, babamı bırakın" diyerek tehditler savurdu. O anlar cep telefonu kamerasıyla anbean kaydedildi.

10112836.jpg

3 POLİS MEMURU YARALANDI

Takviye ekiplerin gelmesiyle baba ve oğlu gözaltına alındı. Çıkan arbedede polis memurları M.H.M., G.M.D. ve S.G. ellerine aldıkları darbelerle hafif yaralandı.

ADLİ KONTROLLE SERBEST BIRAKILDILAR

Mikail Emre Demir'in "Silahla yaralama" dahil 10'dan fazla, babası Tayfun Demir'in ise 20'den fazla suç kaydı bulunduğu ortaya çıktı. Baba ve oğlu nöbetçi hakimlikçe adli kontrol şartıyla salıverildi.

10112837.jpg

SAVCILIĞIN İTİRAZI ÜZERİNE TUTUKLANDILAR

Şüpheliler, savcılığın itirazı üzerine yeniden gözaltına alındı. Tutuklanma talebiyle Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edilen baba ve oğlu "Kişinin yerine getirdiği kamu görevi nedeniyle kemik kırığı oluşacak şekilde kasten yaralama" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (15)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
15 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN