Starbucks boykotları işe yaradı! Bedava kahve dağıtıyorlar: Müşteri azalınca çözümü böyle buldular

Starbucks boykotları işe yaradı! Bedava kahve dağıtıyorlar: Müşteri azalınca çözümü böyle buldular

Starbucks boykotları işe yaradı! Şimdi müşteri çekmek için bedava kahve dağıtıyorlar! Müşteri azalınca çözümü böyle buldular...

Son dönemdeki İsrail-Gazze gerginliği ve Starbucks'ın bu süreçteki duruşu nedeniyle yapılan boykot çağrıları üzerine, ünlü kahve zinciri Starbucks Türkiye'deki tüm mağazalarında yeni bir uygulama başlattı. “Yeniden Dolum” adı verilen bu yeni uygulama, Starbucks Mobil Uygulaması veya Starbucks Kart ile ödeme yapanlara avantaj sağlıyor

"YENİDEN DOLUM" UYGULAMASININ DETAYLARI

Boykotlar Starbucks'ı vurdu! Dünyaca ünlü kahve zincirinin geliri düşüyor: Sonuçlar hayrete düşürdü

Starbucks, Türkiye genelindeki mağazalarında başlattığı “Yeniden Dolum” uygulaması ile, sıcak veya soğuk filtre kahve ya da Türk çayı sipariş eden misafirlerine özel bir avantaj sunuyor. Uygulama kapsamında, içeceğinizi aldığınız mağazadan 2 saat içinde, aynı içecekten bir adet daha ücretsiz olarak alabileceksiniz.

STARBUCKS 20 GÜN İÇİNDE BÜYÜK KAYIP YAŞADI

Boykot edilen Starbucks'tan aylar sonra gelen paylaşım! 20 günde milyarlar kaybetmişti: İddiaları böyle yalanladı

Starbucks’ın bu yeni uygulamasının, son dönemde yaşanan boykot çağrılarının etkisini azaltma stratejisinin bir parçası olduğu düşünülüyor. Şirketin piyasa değeri, bu gelişmelerin ardından 20 gün içerisinde 12 milyar dolardan fazla bir azalma yaşadı.

“Yeniden Dolum” uygulaması, aynı mağazada 2 saat içinde ikinci içeceği ücretsiz almayı mümkün kılarken, ilk içeceğin tüketilmesinin ardından 30 dakika bekleme süresi uygulanacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN