Soruşturmada yeni detaylar ortaya çıktı: Narin'in ölüm saatinde evdeki 4 kişi kimdi?

Soruşturmada yeni detaylar ortaya çıktı: Narin'in ölüm saatinde evdeki 4 kişi kimdi?

Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın acı kaybı ile ilgili soruşturmada yeni detaylar ortaya çıktı. Hazırlanan iddianamede cinayetin failleri olarak 4 isim bir arada yer alacak. Olay yerindeki baz istasyonu verileri sayesinde cinayetin işlendiği sırada evde bulunan kişiler tespit edildi. Bu verilere göre, Narin'in öldürüldüğü sırada evde amca, abi, anne ve Nevzat Bahtiyar bulunuyordu. Hazırlanan iddianamede, bu dört kişinin cinayeti birlikte işlediği iddia edilecek.

Diyarbakır'ın yüreğini yakan Narin Güran cinayetinde yeni detaylar ortaya çıktı. 21 Ağustos'ta kaybolan ve 21 gün sonra cansız bedeni bulunan küçük kızın ölümüyle ilgili soruşturma hızla ilerliyor. CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova'nın aktardığı bilgilere göre, hazırlanan iddianamede cinayetin failleri olarak aile bireyleri ve bir yakınları gösteriliyor.

Canova, iddianameye yansıması beklenen detayları anlattı. Canvova, Narin’in öldürüldüğü sırada evde anne, abi, amca ve Nevzat Bahtiyar’ın evde olduğunu iddia etti.

Dicle Canova'nın açıklamaları şöyle:

İddianame hazırlandı. Birkaç gün içinde mahkemeye sunulacak. Savcı, adı geçen, gören, duyan ve konuşmayan dahil herkese en yüksekten ceza isteyecek. Cinayetin odağında ise dört isim yer alacak: Amca Salim Güran, Abi Enes Güran, Anne Yüksel Güran, ve Narin'in cansız bedenini ortadan kaldıran Nevzat Bahtiyar.

Baz istasyonu verileri daraltılarak yapılan analizle sonuca ulaşıldı. Yani baz ve HTS kayıtları olayı çözdü. Bu kayıtlar gösterdi ki Narin, evinde öldürüldü ve o sırada evde amca, abi, anne ve Nevzat Bahtiyar vardı. Dolayısıyla edindiğim bilgilere göre iddianamede, Narin cinayetinde bu isimlerin iş birliği yaptığı tezi ortaya konulacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN