İadeiziyarette tarih netleşti: Erdoğan ile Özel 11 Haziran'da görüşecek

CHP lideri Özgür Özel ile Cumhur Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 2 Mayıs'ta AK Parti Genel Merkezi'ndeki görüşmesinin ardından iadeiziyaret tarihi netleşti. Özel, Erdoğan'ın 11 Haziran'da CHP Genel Merkezi'ni ziyaret edeceğini açıkladı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 11 Haziran Salı günü saat 16.00'da CHP Genel Merkezi'ni ziyaret edeceğini açıkladı. Özel, 2 Mayıs'ta AK Parti Genel Merkezi'ndeki aynı heyetlerle ikinci görüşmenin gerçekleştirileceğini aktardı.

'GÜNDEMİ HALKIN SORUNLARI BELİRLEYECEK'

Basın mensuplarının görüşmenin konu başlıkları ile ilgili soruya Özgür Özel şu ifadelerle yanıt verdi.

"Biz bir yumuşamadan bahsetmiyoruz. Vatandaşın canı bu kadar burnundayken muhalefeti yumuşatacağımızı kimse beklemesin. Ama bir normalleşmeden bahsediyoruz. Ben vatandaşın bundan memnun olduğunu görüyorum. Biz sorumluluğumuzun farkındayız. 31 Mart'ta seçmenin birinci parti olarak sırtımıza koyduğu yük ve sorumluluk, onun sorunlarını gündemde tutmaktır. 2 aydır gündemi Özgür Özel belirlemiyor. 2 aydır gündemi Özgür Özel'in dile getirdiği halkın sorunları belirliyor."

'ERKEN SEÇİM KARARINI MİLLET VERİR'

Erken seçime ilişkin soruya ise Özel, "Bizim net olarak söylediğimiz şudur; biz erken seçim çağrısı yapmıyoruz. Erken seçim kararını millet verir. Ben CHP'nin 127 milletvekili ile erken seçim kararını alabilecek güçte değilim. Olsa yarın alırım öbür pazar iktidara gelirim. CHP erken seçim istemez mi? Evet ister. Ancak erken seçim olabilmesi için bunun milletin gündemi olması ve vatandaşın istemesi lazım." diye konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN