Bakan Uraloğlu Instagram'ın ne zaman açılacağını açıkladı

Bakan Uraloğlu Instagram'ın ne zaman açılacağını açıkladı

Ulaştırma Bakanı Uraloğlu, Instagram'a erişim engeline yönelik yaptığı açıklamada "Katalog suç kapsamında Instagram'ı uyardık, karşılık gelmeyince kapattık. Toplumsal hassasiyetlerimizi dikkate almadılar. Kanuna uydukları anda Instagram erişimi açılır." dedi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Alanya - Gazipaşa Yolu Gökçebelen Tüneli'nde basın açıklaması gerçekleştirdi. Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Uraloğlu, bu sabah Instagram'a getirilen erişim kısıtlamasına ilişkin konuştu.

"KURALLARA UYARLARSA AÇACAĞIZ"

Uraloğlu, kısıtlamanın katalog suçlar çerçevesinde olduğunu belirterek, "Kurallara uymadığı için erişim engeli getirdik" dedi. Ulaştırma Bakanı, "Toplumsal hassasiyetlerimizi dikkate almadılar. Kanuna uydukları anda Instagram erişimi açılır. Kendilerini uyardık karşılık bulmadı" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (21)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
21 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN