Sokak lezzeti mi lüks yemek mi? Bu tantuninin fiyatı dudak uçuklatıyor! Bir tantuniye bu kadar para verilir mi?

Sosyal medyada paylaşılan bir video izleyenleri şaşkına çevirdi. Fiyatıyla dudak uçuklatıyor! Bu tantuni 3 bin TL’ye satılıyor! Ekmek arası tantuniye bu kadar para verilir mi?

Sosyal medyada yayılan bir video, ekmek arası tantuni fiyatıyla adeta gündeme bomba gibi düştü. Paylaşılan görüntülerde, tantuni severlerin gözdesi olan dürüm tantuni, bu kez fiyatıyla herkesi şaşırttı. Sadece et tantuni kullanılan bu dürüm, tam 3 bin TL'lik etiketiyle dudak uçuklatıyor.

3 BİN TL'LİK TANTUNİ SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Geleneksel Türk mutfağının vazgeçilmez lezzetlerinden biri olan tantuni, son zamanlarda sosyal medya kullanıcılarının ilgi odağı oldu. Ancak bu sefer tantuni, lezzetinden ziyade fiyatıyla dikkat çekiyor. Sosyal medyada paylaşılan bir videoda, tantuninin içine sadece et koyularak hazırlanan bir dürümün tam 3 bin TL'ye satıldığı görüldü. Bu astronomik fiyat, kullanıcılar arasında büyük yankı uyandırdı ve pek çok kişi tarafından "Şaka mı gerçek mi?" “Bir tantuniye bu kadar para verilir mi?” sorularını beraberinde getirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN