Siyaset ve medya dünyası bir arada: Serap Belovacıklı ve Ümit Özlale'nin düğün törenine üst düzey katılım

Siyaset ve medya dünyası bir arada: Serap Belovacıklı ve Ümit Özlale'nin düğün törenine üst düzey katılım

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, gazeteci Serap Belovacıklı ve İYİ Parti İzmir Milletvekili Prof. Dr. Ümit Özlale'nin düğün törenine katılarak çiftin mutluluğuna ortak oldular. Nikah şahitliğini yapan liderler, çifte hayırlı olsun dileklerini iletti.

Düğün töreni, İstanbul'da seçkin davetlilerin katılımıyla gerçekleştirildi. CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, düğünde çiftin nikah şahitliğini yaparak, Serap Belovacıklı ve Ümit Özlale'yi mutlu günlerinde yalnız bırakmadı. Özel ve Dervişoğlu, ailelere hayırlı olsun dileklerinde bulunarak, yeni evli çifte mutluluklar diledi.

screenshot-7.jpg

Nikahı kıyan Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, törende kısa bir konuşma yaparak çifte en iyi dileklerini sundu. Çiftin diğer nikah şahitleri ise CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik ve ünlü sanatçı Melek Baykal oldu. Sanatçı Baykal, törende yaptığı konuşmada, çifte ömür boyu mutluluklar diledi.

Törene katılan davetliler, siyaset ve medya dünyasının tanınmış isimlerinin de aralarında bulunduğu bu özel günde, çiftin mutluluğuna ortak oldular. Düğün, samimi ve sıcak bir atmosferde geçerken, çiftin yakınları ve davetliler, bu mutlu anı ölümsüzleştirmek için bol bol fotoğraf çektirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN