Sivas'ta iş cinayeti: İnşaattan düşen kalıp ustası hayatını kaybetti

Sivas'ta iş cinayeti: İnşaattan düşen kalıp ustası hayatını kaybetti

Sivas'ta bir inşaatın 6'ncı katından düşen kalıp ustası Fahri Arı (52) kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Arı'nın cenazesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İnşaat ve madencilik gibi tehlikesi fazla, iş kazası riski yüksek olan iş kollarında, gerekli ve yeterli güvenlik önlemlerinin alınmaması nedeniyle her yıl yüzlerce işçi hayatını kaybediyor.

9151194.jpg

Son acı haber ise Sivas'tan geldi. Edinilen ilgilere göre; İstiklal Caddesi üzerinde bulunan bir şantiyede kalıp ustası olarak çalışan Fahri Arı (52), altıncı katta çalıştığı esnada dengesini kaybederek yere düştü.

9151195.jpg

Çalışma arkadaşlarının ihbarıyla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Arı, ilk müdahalenin ardından Sivas Numune Hastanesi'ne kaldırıldı. Kalıp ustası, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

9151191.jpg

Arı'nın cenazesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN