Sitenin halı sahasında top oynarken feci şekilde öldü! Büyük ihmal, 4 yaşındaki çocuğu hayattan kopardı

Sitenin içerisindeki futbol sahasının demir kale direği, 4 yaşındaki çocuğun üzerine devrildi. Çocuk hastaneye götürülürken yolda hayatını kaybetti. İşte detaylar...

Erzurum'un Aziziye ilçesine bağlı Dadaşkent semtindeki bir sitenin içerisindeki parkta bulunan minyatür futbol sahasında oyun oynayan 4 yaşındaki Selahattin Eyyubi Çobanoğlu'nun üzerine demir kale direği devrildi.

Zeynep-Abdulkadir çiftinin 3 çocuğundan en küçüğü olan Selahattin, ağır yaralı olarak dedesi Vedat Özdel tarafından hastaneye götürülürken yolda hayatını kaybetti.

Selahattin için Hacı Fakirullah Efendi Camii'nde cenaze namazı kılındı. Baba Abdulkadir Çobanoğlu'nun gözyaşlarına hakim olamadığı namaz sonrası cenaze, Yeni Asri Mezarlık'ta toprağa verildi.

uzerine-kale-diregi-devrilen-4-yasindaki-selahattin-yasamini-yitirdi-1.jpg

"DEMİR DİREKLER SABİTLENMEDEN KONULDU"

Site içerisindeki futbol sahasının demir direklerinin sabitlenmeden konulduğunu belirten site sakinlerinden Ahmet Çoban, şunları söyledi:

"En ufak bir betonla doldurma yok. Bir kaynak demiriyle sağa sola kaynak yapıp da sağlama almamışlar. Çocuklar burada oynarken demir hafif meyilli, biri dokununca çocuğun kafasına düşüyor. Körpecik çocuk gitti, neye uğradığımızı şaşırdık."

Diğer yandan Çobanoğlu ailesinin olayla ilgili ihmali bulunanlar hakkında suç duyurusunda bulunacağı belirtildi.

uzerine-kale-diregi-devrilen-4-yasindaki-selahattin-yasamini-yitirdi-3.jpg

uzerine-kale-diregi-devrilen-4-yasindaki-selahattin-yasamini-yitirdi-2.jpg

uzerine-kale-diregi-devrilen-4-yasindaki-selahattin-yasamini-yitirdi-5.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN