Şişli Belediye Başkanı Şahan sert çıktı: Elimizi kana bulamayacağız

Şişli Belediye Başkanı Emrah Şahan, sokak köpeklerine 'ötanazi'yi içeren Kanun’a uymayacaklarını belirterek çağrıda bulundu: Sosyal demokrat belediyeler olarak katliama ortak olmayacak, elimizi kana bulamayacağız...

Sokak köpeklerini 'uyutmanın' yolunu açan kanun teklifi günlerdir süren protestolar ve görüşmelerin ardından sabaha karşı TBMM Genel Kurulu'nda kabul edilerek yasalaştı. Karara isyan eden Şişli Belediye Başkanı Emrah Şahan, sosyal demokrat belediyeler olarak katliama ortak olmayacaklarını açıklayarak ellerini kana bulamayacaklarını vurguladı.

Kişisel sosyal medya hesabından video yayımlayan Şişli Belediye Başkanı Emrah Şahan'ın açıklaması şöyle

"Sabaha karşı çıkan katliam yasasını kabul etmiyorum. Sosyal demokrat belediyeler olarak elimizi bu yasayla yana bulamayacağız. İstanbul'un kalbi Şişli'den sözü Kadıköy Belediye Başkanımız Mesut Başkana bırakıyorum"

Hayvan hakları savunucuları ve vatandaşlar sokak hayvanları için çözüm olarak 'kısırlaştır, aşılat, yerinde yaşat' metodunu önermişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN