Simpsonlar yine bildi! Trump'a suikast yapılan bölümü gündem oldu: Eğer bunlar da çıkarsa yandık!

Simpsonlar yine bildi! Trump'a suikast yapılan bölümü gündem oldu: Eğer bunlar da çıkarsa yandık!

Kehanetleri ile sık sık gündeme gelen Simpsonlar yeni bir kehanetle gündemdeki yerini aldı. Eski ABD Başkanı Trump ile alakalı yapılan eski bir bölüm son olaylardan sonra ilgi odağı oldu. İşte konuya ilişkin detaylar…

Dünya üzerinde en çok izlenen çizgi dizilerden biri olan Simpsonlar, geçmişte yayınlanan bir bölümüyle yine gündeme geldi. Geçtiğimiz günlerde eski ABD Başkanı Donald Trump’ın başına gelenler Simpsonlar'ın bir bölümünü akıllara getirdi. Pensilvanya'da yaptığı miting esnasında silahlı saldırıya uğrayan Trump’ın geçtiğimiz yıllarda Simpsonlar'ın bir bölümünde yaşadığı olayla bu silah saldırı ilişkilendirildi. Hal böyle olunca dünya gündemindeki kehanetler bir kez daha insanları endişelendirdi.

yeni-proje-9.jpg

PEK ÇOK OLAYI TAHMİN ETMİŞLERDİ

Simpsonlar dizisinde daha önceden titanik denizaltısının batışı ve hatta koronavirüs gibi dünyayı ilgilendiren olaylar tahmin edilmişti. Şimdi ise seçim hazırlıklarında olan Donald Trump’a miting esnasında yapılan suikast girişiminin daha önce söz konusu çizgi dizide tahmin edildiği iddiaları gündemdeki yerini aldı.

yeni-proje-8.jpg

Chanenel 4 kanalı, Geçtiğimiz hafta sonu 'Lisa the Iconoclast' adlı bölümü Donald Trump’ın Pensilvanya’daki bir miting düzenlerken uğradığı suikast girişimine benzerlik taşıdığı nedeniyle yayından kaldırmıştı.

yeni-proje-6.jpg

Söz konusu bu bölüm ilk olarak 90’larda yayınlanırken bölümde mitinge benzer bir halk toplantısının yapıldığı dikkatleri çekti. Öte yandan toplantının yapıldığı binanın çatısında bir tetikçinin var olması yaşanan bu olayla ilişkilendirildi.

yeni-proje-7.jpg

ÜÇÜNCÜ DÜNAYA SAVAŞI KEHANETİ

Simpsonlar dizisinde dikkat çeken bir başka olay ise Üçüncü Dünya Savaşı'na ilişkin yapılan bir bölümdü. Mynet’te yer alan habere göre, 1987 yılında Tracey Ullman Show'da yayınlanan Simpsonlar'ın ilk özel bölümünde Homer, ailesine 3. Dünya Savaşı şakası yapmıştı. Söz konusu bu bölümde "Herkes uyansın. 3. Dünya Savaşı'ndayız. Çabuk! Sığınaklara inin. Bombalar düşüyor... Eğer bu gerçekten bir nükleer savaş olsaydı, şimdiye kadar hepimiz ölmüş olurduk" ifadeleri yer aldı.

yeni-proje-5.jpg

ROBOTLAR İNSANLARIN İŞLERİNİ ALIYOR

Bunların yanı sıra 23. sezonun 17. bölümünde ise Bay Burns'ün personelini robotlarla değiştireceğini açıklıyor. Bu olaydan dolayı Homer işini kaybederken robotların insanların hayatlarını elinden aldığı görülüyor. Şimdilerde ise teknolojik gelişmelerin her geçen gün artması insanların kafasında soru işaretlerine yol açtı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN