Seçil Erzan ile Dilan Polat aynı koğuşta

Seçil Erzan ile Dilan Polat aynı koğuşta

Silivri Cezaevi'nde tutuklu bulunan eski banka müdürü Seçil Erzan ile kara para aklama suçlamasıyla tutuklanan sosyal medya fenomeni Dilan Polat, aynı koğuşta kalmak için talepte bulundular ve cezaevi yönetimi bu talebi kabul ederek iki ismi aynı koğuşta bir araya getirdi.

Futbol dünyasının ünlü isimlerini milyonlarca dolar dolandırdığı iddiasıyla tutuklu bulunan eski banka müdürü Seçil Erzan ve kara para aklama suçlamasıyla tutuklanan sosyal medya fenomeni Dilan Polat, aynı koğuşta kalmak için dilekçe vererek isteklerini gerçekleştirdiler.

İstanbul'da bir bankanın şube müdürlüğü görevini yürütürken, aralarında futbol dünyasının tanınmış isimlerinin de bulunduğu 29 kişiyi dolandırdığı iddiasıyla tutuklanan Seçil Erzan, bir yılı aşkın süredir Silivri Cezaevi'nde bulunuyor. Hayali özel fonlar yaratarak birçok kişiyi milyonlarca dolar zarara uğratan Erzan, cezaevi sürecinde de dikkat çekici olaylarla gündemde kaldı.

DİLAN POLAT: SOSYAL MEDYA FENOMENİNDEN CEZAEVİNE

Sosyal medya fenomeni Dilan Polat, kara para aklama ve suç örgütü kurma suçlamalarıyla 5 Kasım 2023'te tutuklandı. Yaklaşık 7 aydır Marmara Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda bulunan Polat, tutukluluğu sırasında Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde de tedavi gördü. Polat, cezaevinde tehlikeli suçlulardan Rabia Çataklı ile aynı koğuşta kalmaktan dolayı korku yaşadığı bilinirken bu nedenle cezaevi yönetimine başvurarak kız kardeşi Sıla Doğu ile aynı koğuşa alınmasına izin verildi.

İKİ İSİM ARTIK AYNI KOĞUŞTA

NTV'de yer alan habere göre; Erzan ile Polat, cezaevi yönetimine dilekçe vererek aynı koğuşta kalmak istediklerini bildirdi. Cezaevi yönetimi Polat ve Erzan’ın talebini kabul ederek iki ismi aynı koğuşa koydu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN